Venten i spændt forventning

img_8420opt2.jpg

Jeg sidder her og er næsten klar til at få besøg. Min kære veninde er undervejs fra det jydske, og om ikke ret længe ses vi igen. Det er ved at være længe siden, og flere omgange af planer, blev “skudt i sænk” af meget triste omstændigheder. Sygdom og dødsfald, og selvfølgelig må alt andet vige så. Så tiden er gået, men nu er hun på vej, og nej hvor skal vi hygge os.

Nu vil jeg svinge støvsugeren og så må i nyde jeres Påske, hvad end I laver. Vejret er ikke så flot som på billedet, som er fra onsdag på vej hjem fra stalden, men sne er der heldigvis ingen af, ikke en dråbe. Et par regndryp, er hvad det er blevet til. Lad det endelig blive sådan.

2 thoughts on “Venten i spændt forventning

  1. Helle – Tusind tak. Jeg har haft det dejligt. Håber jeg også, du får. Min søde veninde var her igår og i forgårs, og vi har rigtig hygget. Jeg er ved at sorterer og ordne billeder, så kommer der om det på bloggen.

Der er lukket for kommentarer.