Fuldstændig udmattet og Operation Påskeglad

Jeg har haft besøg, og det har været sindssygt hyggeligt. Har masser at fortælle, men det må lige vente, for jeg er fuldstændig udmattet, efter 2 lange, lange dage og især idag en hård fysisk dag, hvor vi har gået Strøget tynd.

Når jeg ikke har nævnt min Påskegladpakke, så er det af den simple årsag, at jeg ingen har modtaget…jeg regnede med, at den kom med posten idag, hvilket jo ret beset skulle være sidste chance… 🙁 Ellers bliver det ihvertfald ikke en Påskepakke!

8 thoughts on “Fuldstændig udmattet og Operation Påskeglad

  1. Anita – Tak for du spørger – 🙁 Nope stadig ingen pakke! Men Pernille siger, at den kommer meget langt fra. Men hvis man bor så langt borte, at man ikke kan nå at sende i tiden, så er der jo lidt ved, synes jeg. Så skal fristerne måske revideres?

  2. Kære Jakob

    Tusind tak! Det kan du tro, vi havde. Jeg sidder og ordner fotos, så når jeg engang har slidt mig igennem dem, så kommer der om det på bloggen.

    Vi har søndag nu, og tilsyneladende, ked du dig ikke mere, for du er ikke online, men håber vi sludres senere.

    Knus Deborah

  3. Ind imellem forputter ting sig i postvæsenets sække, jeg håber snart din overraskelse når frem…

Der er lukket for kommentarer.