Besøg af Birgitte

img_8433opt.jpg
Garbo og Birgitte var svært gode venner, og Birgitte kunne sagtens se Garbo’s charmer, og kunne heller ikke stå for dem. Hun ville så galt have hende med hjem, men der går grænsen. Hun har lige mistet sin egen kat, der blev kørt over 🙁

img_8429opt.jpg
Lakridsæg, som både Birgitte og jeg er svært forfaldne til – til sidst tog vi dem og satte dem ud i skabet for ikke at æde dem alle

img_8432opt.jpg
Lu har fået nye kiks – med hvid chokolade, de var på bud og skulle prøves – jeg kan godt anbefale

img_8498opt.jpg
De søde Påskeæg Birgitte havde med til mig – de er også fra Netto. Jeg fik også en fin Påskeblomst af hende

Fredag middag kom Birgitte med toget. Det var jo let at hente hende på stationen. Det blæste godt og var koldt, så vi var glade for, at der ikke var så langt. Det var skønt at se hende, efter 1½ år, hvor der er sket meget for os begge. Vi er ikke gamle, gamle venner, men vi er rigtig, rigtig gode venner og det føles faktisk som om, vi er gamle venner. Vi har det ihvertfald fantastisk dejligt sammen.

Jeg havde lavet den gode kartoffelsalat, og til den fik vi et stykke kyllingebryst, og noget salat også. Det faldt i god jord, og som så mange andre, ville Birgitte gerne have opskriften på kartoffelsalaten, fordi det netop var den bedste, hun havde smagt. Jeg kan jo så ikke sige, jeg var overrasket, for jeg har jo snart prøvet det nogen gange. Og jeg elsker den jo også selv. Vi drak en flaske hvidvin til.

Så fik vi en kop kaffe og noget slik og kiks med chokolade til. Der var nok at vælge på, men det endte med, at vi smed det ud i skabet, så vi ikke foråd os i det, for vi skulle også ud og spise om aftenen.

Jeg havde bestilt bord på en italiensk restaurant på Østerbro – Vagabondos til os klokken 19. Det var som sidst jeg var der dejlig mad. Oksemørbrad fik vi, og en halv flaske rødvin. Det bekom os vel. Dejlig mad til yderst rimelige priser, det kan vi lide 😀

Da vi kom hjem sad vi bare i sofaen og og snakkede, og så så vi X-Factor. For mit vedkommende for allerførste gang. Jeg synes godt nok ikke, at Heidi skulle have været sendt hjem, så meget står fast. Men sådan er det jo. Svært for de var alle fantastiske på hver deres måde.

Efter en hyggelig dag og aften gik vi ikke for sent til ro, for dagen efter vidste vi, ville blive lang…

5 thoughts on “Besøg af Birgitte

 1. Pingback: Deborah’s» Blogarkiv » Nytårsstatus 2008

 2. Pingback: Deborah’s» Blogarkiv » Weekendminiferie

 3. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Tillykke til veninderne

 4. Birgitte – Selvtak, det var så dejligt at se dig! Ja, æggene kommer bestemt til at pynte på bordet. Jeg håber, I får en god frokost/dag. Du kan tro, vi ses snart – jeg skal jo over og se hende “Madammen”, du har fået også. Der skal ikke gå længe, det lover vi lige hinanden 😉

  Knus Deborah:x

 5. Hej Deborah
  Tak for nogle rigtig hyggelige dage hos dig – og alt din gæstfrihed.
  Har plukket grene i haven og hængt mine fine påskeæg på – det ser fint ud og kommer til at pynte på påskebordet i eftermiddag, hvor familien kommer til frokost.

  Håber snart vi kan ses igen – måske i det Jydske.

  Rigtigt god dag
  Knus Birgitte

Der er lukket for kommentarer.