Tak Therese!!!

img_8494opt.jpg

img_8504opt.jpg

img_8491opt.jpg

img_8496opt.jpg

Lørdag morgen var der efter aftale med Birgitte et projekt, der stod først for. At indlede jagten på Påskeæggene. Det er jo også det, man gør i Påsken, så man kan sige, at jeg har genopdaget en leg, jeg aldrig har leget før. Det har jeg så gjort i forhold til de her æg. Jeg kan jo blive noget så uhyggeligt stædig, når der er noget, jeg vil have. Så jeg tog den op, da Therese sagde, at ude hos hende, var der stadig nogen tilbage. Der kørte jeg så ud lørdag morgen og bingo, der var flere æg. Jeg ryddede butikken og således fik jeg også mine æg, omend kun et mønster tilbage af de blå æg. Ligeledes delte jeg med Birgitte, så hun fik også nogen af dem, men de blå beholdt jeg. Det mente hun jeg skulle, nu hvor jeg havde kæmpet sådan for dem 😀 Og det kan der så måske være lidt om.

3 thoughts on “Tak Therese!!!

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » En tur på banen og mødet med en hjemvendt stjerne

  2. Therese – Ja, sådan kan man sige det. Det var godt nok “nogle typer”, jeg mødte både indenfor og udenfor 😉 Tak skal du have, og god mandag til dig!:)

Der er lukket for kommentarer.