Besøg på Royal Copenhagen

Vi tussede dernedad, og var lige udfor og Birgitte spurgte, om vi ikke skulle gå ind hos Royal Copenhagen (sitet findes kun på engelsk, hvilket jeg synes er dybt mærkeligt – vil skrive til dem og spørge, hvorfor dem, som ikke taler/læser engelsk ikke må få info). “Om jeg havde set dem male?” – og nej det havde jeg ikke, så vi gik ind. Og det er jeg vel nok glad for, vi gjorde. Det var super, superflot.

Det er heldigvis blevet moderne igen med håndmalet porcelæn, og alderen falder. Birgittes søn, som fylder 25 lige om lidt, er et godt eksempel på det, han samler på mega-musel. At jeg så gerne ville have den “rigtige” (hvis jeg skulle have), er en anden ting, men jeg synes da, det er super, at der er noget for alle generationer.

img_8476opt.jpg
Wow, siger jeg bare – bemærk fiskefadet i bagrunden

img_8462opt.jpg
Denne monsterstore terrin kostede 29.900,- kr. – den var fantastisk

img_8478opt.jpg
En japansk turist får lov til at male

img_8477opt.jpg

img_8470opt.jpg
Meget smukkere bliver det ikke – roser – jeg elsker dem

img_8464opt.jpg
Nøjagtigt det her sæt havde min mor, så derfor skulle det lige foreviges. Det blev så ikke mit, men meget smukt er det

img_8466opt.jpg
Kuplen dækker over “Kongetrappen”, som er af marmor, og var i gamle dage en privat indgang til de Kongelige – det fortalte den søde dame, der passede den afdeling mig, da hun så, jeg fotograferede

Alle billederne fra besøget hos Royal Copenhagen ligger her.

1 thought on “Besøg på Royal Copenhagen

  1. Pingback: Deborah’s » Blog Archive » Æg - Et af de rigtige

Der er lukket for kommentarer.