En tur på banen og mødet med en hjemvendt stjerne

img_4260opt.jpg
Kim Andersen på Fly Society, da han blev 2. til Vigelegere i Golden Mile 2007

Birgitte og jeg skulle jo ned i stalden i lørdags, og hun skulle se alle vores dejlige heste, og hilse på alle de søde piger. Birgitte og Hanne kender hinanden fra gamle dage, så der var også basis for en snak, så meget Hanne nu havde tid til. Vi fulgte dem ned på banen, hvor de her berømte gummistøvler igen havde været gode. Jeg må se og finde nogen.

I det fjerne så vi en stor, stor og meget meget smuk hest nærme sig. Jeg sagde til Birgitte: “Jeg tror det er Fly Society”. Det var Fly Society, og som altid var Kim god for en snak, og vi fik lov at hilse på den store dreng. Han er enormt stor og smuk. Han har fået redet mange, mange flere muskler på sig end han har på billedet ovenfor, og han er som jeg ser det meget bredere og mere fyldig nu. Smuk som få, og fredelig det vi så. Han er en hest, der kan få mit mundvand til at løbe…. 🙂

Så vil den kvikke spørge, hvorfor jeg ikke tog et billede. Og det har sin naturlige forklaring i, at vi kom så hurtigt afsted ned på banen, at jeg glemte at smide det i lommen! Der ligger jeg det ellers altid til at starte med. Men nu er han derinde, og jeg plejer at kunne fange Kim, så jeg tror, jeg ser dem igen en anden dag, hvor vejret sikkert også er bedre. Det havde sneet da jeg kørte efter mine Påskeæg, og det var gråt, koldt og blæsende og ikke lige fotovejr alligevel. Men jo jeg ærgede mig.

Det blev en lang kold tur på banen, og tiden løb, så da vi kom tilbage, måtte vi takke farvel, hvis vi skulle nå dagens planer…. Vi kunne ellers sagtens have brugt meget mere tid dernede.

0