En tur på Strøget incl. Gratis Kram

Efter vores staldtur, kom far forbi og hentede bilen. Der er ingen ide i at tage bilen med ind til byen. Og så kunne han lige så godt få den. Han havde sin gode ven Niels med, og vi fik lige en kort sludder inden de dryssede af igen. De havde været på shopping i Frederiksbergcentret, hvor jeg aldrig har været. Da de gik gjorde vi os færdig, og gik ned og tog toget ind til byen. Først smed vi Birgittes baggage på hovedbanen i en boks, så vi ikke skulle slæbe rundt på den.

Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst var en tur op ad Strøget. Det er længe, længe siden. Tror ikke, jeg har været i alt den tid, jeg boede på Lolland-Falster, og før det kan jeg ikke huske. Men jeg kan huske, det minder mig om min mor og de hyggeture vi havde derind. Også Birgitte huskede sin mor for de gode ture de havde. Dejligt at vi kunne hygge os sammen, og forstå hinanden også på den måde. Vi havde det simpelthen så hyggeligt.

Der er selvsagt lavet meget om, og jeg nåede lige at sige, at sidst jeg var der, var der ingen Body Shop, og så dukkede en megastor en op, overfor, hvor den gamle var. Og så var “Den kinesiske butik” væk 🙁 Både Birgitte og jeg ville gerne have været derind, men hvis den eksisterer, hvilket jeg synes, at kunne huske nævnt på en blog :-\ , så var den ihvertfald væk nu. Så der blev ingen fund der desværre! Det eneste, jeg købte, var et par dejlige skindhandsker til 50,- kr. og de var tiltrængt til mine små forfrosne “pølser”. Det blæste ret så meget, og det sneede også helt indtil vi nåede vores frokostrestaurant. Så det var rart at komme ind i varmen. Nedenstående billeder er taget både før og efter frokosten, men de er alle her, for lige at samle det lidt.

De gratis knus/kram, der blev annonceret troede vi først var en polterabend, men vi mødte flere af dem senere. Nu har jeg lige googlet det, og der var altså en god forklaring på det.

img_8439opt.jpg
Et virvar af mennesker, gadestativer og skilte – de to sidstnævnte ikke så slemt som en overgang, og godt for det

img_8440opt.jpg
Der hvor “Til leje” skiltet er, var der en bygning, der husede Exalon engang (nu er det en tom grund). Og for endnu længere tid siden, havde jeg en kæreste, der boede på toppen af den bygning 😉

img_8443opt.jpg

img_8441opt.jpg
Ovenfor: Vi var som sagt i mange butikker. Her i Levi Strauss – hold da ferie, det er dyrt!! Begge de unge mænd, var utroligt flinke og hjælpsomme, men for hulen kunne de ikke hive bukserne op (det ser forfærdeligt ud)!!! 😮

img_8444opt.jpg
På vej til vores spisested for frokost i Kompagnistræde, så vi de smukke bygninger

img_8448opt.jpg

img_8449opt.jpg
Der var engang at skønhedklinikker var for piger – sådan er det så ikke længere 😉 – Vi synes denne var lidt sjov, og så de reklamerede med mange ting, som vi (gamle koner?) ikke anede, hvad var 😀

img_8451opt.jpg
Nu er der Matas (tv.) – engang for længe, længe siden var der Den Danske Bank, og der var min første kæreste i lære…

img_8452opt.jpg
De gratis kram/knus annonceret første gang

img_8453opt.jpg
Vi var i mange sjove butikker – her kigger Birgitte på kjoler

3 thoughts on “En tur på Strøget incl. Gratis Kram

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Jeg en klodsmajor

Der er lukket for kommentarer.