Frokost på Riz Raz

img_8447opt.jpg

img_8445opt.jpg

Frokosten blev indtaget på Riz Raz i Kompagnistræde. Det er en restaurant, jeg har haft som favorit i mange, mange år.

Men der var mange mennesker. Det er den eneste anke, jeg har over stedet. De propper alt for mange borde ind i lokalerne og jeg forstår ikke, hvordan det kan være tilladt med kun et toilet til så mange mennesker – er der ikke regler for det? Man skulle tro det, når der er så mange andre tåbelige regler. Hvorom alting er, vil man undgå at sidde i trafikknudepunktet, hvor alle går lige forbi, dels fordi de skal til buffetten el. toilettet, skal man nok bestille og huske at sige. Jeg gjorde ikke, også fordi det var svært lige at fastsætte en tid. Men en anden gang husker jeg.

Maden fejler intet og er som altid dejlig. Jeg har aldrig været i den “nye” Riz Raz, der ligger i St. Kannikestræde, men det kunne være, det skulle prøves næste gang. Vi blev dejligt mætte, og kunne med fornyet kraft fortsætte vores tur nedad Strøget.

0

4 thoughts on “Frokost på Riz Raz

 1. Min veninde og jeg spiser også altid på Riz Raz, når vi er ude sammen. Deres mad er rigtig god 🙂

  0
 2. Therese – Jeg synes heller ikke, den hvar helt så god, som jeg huskede den, det skal jeg indrømme. Så er det ikke bare min hukommelse 😉

  0
 3. Jeg bruger altid den der ligger i Store Kannikestræde, men kun om sommeren så man kan sidde i deres dejlige gårdhave.
  Men jeg synes nu at buffetten på begge restauranter er blevet ringe med årene. Der er efter min mening gået for meget turist i den.

  Deres laks er dog fantastisk, så den køber jeg altid.

  0

Der er lukket for kommentarer.