Med søvn indimellem

dset60logo.gif

Igår fik jeg set meget forskellligt på TV. Desværre var jeg træt, så jeg sov fra noget af det. Bl.a. Gensyn med Brideshead, som jeg elsker, men heldivis har jeg da den på DVD. Det adstedkom så, at jeg var længe oppe og jeg igen så noget om de her Maximum Security fængsler i USA – “Surviving Maximum Security”. Jeg har set flere udsendelser fra dem, men det er dælme lige uhyggeligt og facinerende hver gang.

Så det blev sent inden jeg sov. Vågnede relativt tidligt her til morgen, og nu har jeg lige svælget i en luksusmorgenmad. Så skal jeg også kun have frugt til frokost.

Ellers er planerne at få skrevet lidt indlæg her, og så skal jeg have ordnet lidt praktisk også. Vandet blomster og den slags plus jeg skal have mit netbank til at virke (ny pin), og se hvordan finanserne har det….God mandag til jer!