Tirsdagstræt

Så er det blevet tirsdag og jeg skal i stalden. Jeg elsker at komme derned, men jeg er godt nok træt idag. Faldt i søvn i den store stol, og gik også rimelig tid i seng, så jeg skulle have sovet nok. Måske antibiotikaen og grunden til den, er årsagen. Ikke utænkeligt. Det bliver dobbelt renderi idag, for jeg skal også ned og fodre iaften. Det er nu hyggeligt nok, men når jeg ikke har bilen sådan lidt mere bøvlet. Jeg håbede, at jeg måske fik den, og det kan også godt være – afhængig af, hvornår min hr. fader vender hjem.

I den mellemliggende tid, har jeg masser af projekter her på computeren, bl.a. skal jeg have skrevet nogen lister over dem, så jeg kan strege ud og systematiserer det lidt. Så sker der forhåbentlig lidt. Uden strukturering og viden om, hvad der skal ske, duer det ikke. Og så skal jeg prøve at printe billeder på min printer, det har jeg ikke endnu. Hm, som det høres, nok at tage fat på, udover alle min planter, som ingen vand fik igår…. suk! God tirsdag til jer.