At være født for tidligt

Er noget jeg kan snakke med om. Og havde de spurgt mig, havde jeg kunnet fortælle dem, den konklusion, de er kommet frem til for år tilbage….. Jeg er i den grad født for tidligt – 9 uger!

3 thoughts on “At være født for tidligt

  1. Det vidste jeg godt nok ikke (er vist også bare født på min fødsesldag 😉 ). Ved ikke helt hvad jeg skal sige, men jeg er overrasket. Trist at det kan følge en så lang tid.

    Og straks tænker jeg på mit gudbarn, som er født 13 uger for tidligt. Gad vide om han kan få børn.

  2. DET ku’ jeg godt have fortalt dem 😉 Aj siden jeg blev født har jeg fået at vide at dette og hint, var fordi jeg var født for tidligt. Mave problemer altid. Besvær med at tåle diverse….. tja sådan er det 😉 (også 9 uger for tidligt,… vejede 1400 g)

Der er lukket for kommentarer.