Et smut forbi den lyserøde ruin og lidt

img_8531opt.jpg
Lige ved vejen op til Bakken, nede til højre ses De Engelske Rækkehuse

img_8532opt2.jpg
Herskabeligt, er vel det eneste ord for denne fantastiske villa, der ligger til venstre, oppe på en bakke, som alle husene iøvrigt den vej ned mod Bakken

Længere nede af vejen ligger så den lyserøde drøm”, som jeg har nævnt før. Jeg ville ned og se, om der var sket noget dernede. For nu var nogen jo så søde, at gøre mig opmærksom på, at Camilla Miehe-Renard og hendes mand har købt den. Det eneste umiddelbart var en midlertidig låge, så man ikke kan komme ind. Hvad er helt forståeligt. Men jeg kunne godt se ind, og der er umiddelbart intet sket. Sjovt nok traf jeg lige på artikel om Camilla med families boligskærmydsler idag.

Det kan ikke undre nogen, at de fik et gigantisk nedslag. Ruinen har været til salg i evigheder, og der skal ofres formuer på det, før det bare ligner noget beboeligt. Det vilde i det her er, at jeg uden at vide det har fotograferet de engelske rækkehuse også igår, og det er faktisk der Camilla bor nu 😉 Selvom jeg jeg godt kan se muligheder i den lyserøde ruin, så ville jeg ALDRIG bytte, hvis jeg havde et af de engelske rækkehuse, for slet ikke at tale om, at være nabo til Dyrehavsbakken. Og de ligger lige først for. Men okay de har før boet midt i København, så ….men jeg glæder mig til at se, hvad der sker med det lyserøde hus.

Målet for min køretur var jo stalden, så jeg skulle indenom Dyrehaven og den vej. Omend en lille omvej, en smuk en, igennem Dyrehaven fremfor Klampenborgvej, ihvertfald den ene vej. Og selvfølgelig tog jeg et par billeder på vejen.

img_8534opt.jpg

img_8535opt.jpg

Da jeg en time senere skulle hjem fra stalden var det snestorm 😮

4 thoughts on “Et smut forbi den lyserøde ruin og lidt

  1. Det var dig der nu brugte ordet “problematik” – ha-ha!!!
    Næh som du hyppigt har skrevet er du glad for din lejlighed, for beliggenheden og for din nye vaskemaskine. Det er da noget at være glad for og så godt som uden problemer.
    Nå, du værdsætter det selvfølgelig også. 🙂

  2. Søren – D.v.s., at jeg hellere ville have et af de Engelske Rækkehuse istedet for den lyserøde “ruin”. Det hvide palæ, var slet ikke ‘på lystavlen”, men var vi i dén kategori, ville jeg nok foretrække en anden beliggenhede også. Men som du er inde på, er det en problematik, der aldrig bliver aktuel 😀

  3. Vil det sige at du foretrækker den “bette” hvide villa fremfor det lyserøede hus? Tja – hvem der havde råd til tjenestefolk!
    Vi mere “almindelige” bliver nok sparet for en masse unødigt besvær – ikke sandt?

Der er lukket for kommentarer.