For en gangs skyld


Har jeg ondt i halsen og mistænker feber. Men det kan være gået over imorgen. Og det skal det bare være. For det har jeg slet ikke tid til. Men mit system er tydeligt nede p.t. Det er der mange tegn på. Så jeg kommer til at tage det lidt med ro. Men aktuelt, har jeg min fars fødselsdagsfrokost på lørdag. Vi skal ud og spise, og på søndag skal jeg være med til vores staldrundgang. Og det VIL jeg bare. Imorgen har jeg også sagt, jeg vil komme, og det vil jeg jo også gerne, men jeg må tage det stille. Nå, men det går jo nok, jeg må bare regulerer aktiviteten lidt.

Idag har jeg været effektiv, og fået pelargonierne op fra kælderen, og vasket 2 maskiner i den dejlige vaskemaskine. Blomsterne er blevet vandet og så er der selvfølgelig blevet skrevet blog. Talt med flere søde veninder, og selvfølgelig min far, som har fødselsdag idag!

Nu vil jeg slappe af, inden jeg skal i seng. Så må vi se, om det går bedre imorgen…

2 thoughts on “For en gangs skyld

  1. Perle – Heldigvis er der ikke sket noget her. Lidt mat i sokkerne, men ingen feber. Et “touch” af lidt i halsen, men ikke mere. Underligt. Rigtig god bedring til dig!!!

Der er lukket for kommentarer.