Indisk Jaguar


xf_gallery_rhd_0_d_opt.jpg
Den nye Jaguar XF – klik på billedet, for at se meget mere

Idag kan det læses, Jaguar og Land-Rover, er blevet solgt til Indien, for at skabe kapital til Ford. Det var slemt nok, at Jaguar i sin tid blev solgt til Ford, men til Indien….. jeg græmmes…..det må jeg indrømme. Ikke at der er noget galt med Indere el. Indien, men 2 hæderkronede Engelske bilmærker der, det er helt forkert. Det er ikke rationelt el. fornuftigt, det er en følelse, og den er svær at diskuterer. Men jeg garanterer, at det ikke kun er mig, der har det sådan.

9 thoughts on “Indisk Jaguar

 1. Jakob – Ja, jeg er klar over, at alt amerikansk, skal høvles ned, men hvis du læser, så skriver jeg OGSÃ…, at det var slemt, at det blev slogt til Ford.

  Og nej helt rationelt kan det være helt ligemeget, hvem der opkøber det. Hovedpointen er, at det er to engelske “adelsmærker”, der går på udenlandske hænder. Og det ved du også godt, at det er det, jeg mener….:-?

 2. Hej Deborah,

  Men selvom vi så KUN taler følelser; er det så ikke lidt racistisk at synes at det er MINDRE rigtigt at et indisk firma nu redder røven på det fallitbo som både Jaguar og LandRover faktisk er? Ville det være bedre om et dansk eller tysk firma havde opkøbt dem? 😕

  Husk på at Ford er amerikansk… det kunne få mig til at sige ting og sager… Du ved hvad jeg synes om USA og deres gøren og laden for tiden… :((

 3. Jakob – Ja det var jeg næsten klar over, du ville synes. Imperialisme er et stort emne, og det var slet ikke den diskussion, jeg ville ud i. Jeg gør jo netop opmærksom på, at det er en rent følelsesmæssig betragtning. At jeg så derudover ikke nødvendigvis er enig i din betragtning, er noget andet. Men jo, jeg kan da godt se, at den kan vendes den vej. 🙂

 4. LOL!

  Jeg synes på en måde der er meget retfærdighed i det!

  England skamred Indien i den grad og nu giver Indien igen på en langt mere civiliseret måde ved at opkøbe store dele af den engelske industri, hvoraf mange blev store på udnyttelse af Indien!

  Nu har flere indiske firmaer opkøbt nogle af de største stålværker i England og nu Jaguar og Land-Rover…

  Jeg vil kalde det karma! :)>-

  OG jeg VED noget om engelsk imperialisme… jeg bor lige PT i Bangladesh og ser stadig hvordan alt ligger i ruiner pga. den, selvom det er mange år siden de endeligt blev smidt ud.

  Så jeg siger: Forsæt endeligt med det Indien, for englænderne fortjener faktisk ikke bedre! 😉

Der er lukket for kommentarer.