Nye sko

img_8521opt.jpg

img_8525opt.jpg
Ovenfor ses Finish ifærd med at få nye sko på

img_8527opt.jpg
Smedetræf på gårdspladsen

Det var som nævnt før frossent på banen, så det var ikke lige sagen for sarte hesteben. Så det første lange stykke tid var der ingen der vidste, hvor mange heste vi kunne få redet hvis nogen. Da jeg kom gik “den røde” og hyggede sig på folden. Han kan som en ældre erfaren hest godt gå på en frossen fold, for han ved, han skal passe på. De andre, der ikke skulle rides kom på walkeren. Så det gik meget af min dag med, da jeg havde ordnet Finish som det første. Han fik vasket fusserne i sæbespåner idag, og blev rigtig fin.

Indimellem kom de andre hjem og skulle have “en guldvask” som Cathrine kalder det og smides op skulle de også, ligesom Louise og Lights og “Mama” også fik særbehandling igår. Så jeg var træt, da jeg endelig kunne tage hjem.

Senere på dagen kom smeden og gav en anden slags fodterapi. Den der går på nye sko. Der var smedetræf på gårdspladsen. Både Peter fra Beslagsmed Karsten Bo Jensen og ditto Rasmus Olsen var der. Det har sin forklaring i, at de andre heste har førstnævnte som smed, og Finish har Rasmus. Men de er skam fine venner, og der er også rigeligt at lave til dem alle.

1 thought on “Nye sko

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Massagedag

Der er lukket for kommentarer.