Lang og dejlig

img_8542opt.jpg

Dagen har været netop det – både meget lang, men også rigtig dejlig. Vejret har også været med os, og det hjælper altid. Dog mangler der stadig noget før man kan kalde banen optimal, men det kommer jo, hvis vejret gad blive noget, der kunne minde om forårsagtigt. Sålænge der er frost i det, kan det vel dårligt kaldes forår.

Jeg har taget nogen flere billeder og der er lidt mere at berette, men det bliver imorgen. Jeg var først her kl. 16. Det har sin forklaring i, at jeg på vejen hjem lige var forbi Marianne. Vi skulle jo bare lige have en hurtig kop kaffe, men som altid gik tiden jo så vældig!

Nu har jeg fået et bad og noget mad, og er ærlig talt træt. Jeg har også været ude og ride idag – en time i Dyrehaven i det dejlige vejr. Det var skønt!!! God aften til jer.