Louise let på tå

Cathrine og Louise skulle en tur i skoven. Jeg ville så lige tage et par billeder. Hm, det passede ikke lige Louise – jo, jeg må tage alle de billeder, jeg vil, men at forlange, at hun skal stå stille for det – det er en helt anden historie.

Som det ses, så har hun altså ikke tid til det pjat, og når vi så alligevel forsøgte, så kunne hun da passende vise os, at hun aspirere til en bedre dressurhest med travasader og alting. Vi besluttede at droppe det til de kom tilbage, men det blev bare aldrig. Det gør det en anden dag – men nu har vi jo næsten heller ingen fotos af de to i forvejen 😉

img_8544oopt.jpg

img_8546opt.jpg

img_8547opt.jpg

1 thought on “Louise let på tå

  1. Pingback: Deborah’s » Blog Archive » Lille update efter lægebesøg

Der er lukket for kommentarer.