Vellykket

img_8634opt.jpg

Næsten lige hjemkommet efter en velllykket og hyggeligt fødselsdagsfejring. Der er også billeder. Men det må vente til bedre tider. Jeg har været på farten hele dagen, og jeg skal igen imorgen, så der skal spares på energien nu. Og som nævnt, kan jeg mærke, at jeg skal passe på systemet p.t.

Efter en meget lækker frokost, er jeg stopmæt, så den hakkebøf, der er til overs, den får vente imorgen til efter Staldrundgang, hvor jeg formentlig trænger meget mere.

For nu vil jeg ønske jer en god aften og god søndag, hvis ikke jeg skulle nå lidt imorgen tidlig. Det er ikke umuligt. Vi ser. Men det er rart at kunne forlade en glad fødselar (den 26. godt nok), der også skulle ud og spise iaften 😉 Så det er ikke selskab han mangler den kære fader. Men som altid mangler mor sådan en dag, både for ham, som for os andre. Jeg tror aldrig, jeg vænner mig til det … Men det var en dejlig dag, og som det ses sluttede den også flot, selvom vi både var udsat for hagl og styrtregn her i eftermiddag.

4 thoughts on “Vellykket

  1. Therese – Det var det også. Nu er der mere om det…. Blogtræf – det ved jeg ikke endnu, skal prøve at se, hvordan programmet ser ud. Skal lade dig vide, om jeg kan 😉

  2. Lyder da som en dejlig dag du har haft!

    Kommer du mon med til blogtræf den 5. april? Du kan læse mere hos Sifka, Husejer, Mariannes mening samt Madame.

Der er lukket for kommentarer.