Fødselsdagsfrokost part I

Det her indlæg handler om hvor vi holdt fødselsdagen. Det gjorde vi på Bastionen og Løven, som vi – eller nogen af os, aldrig havde prøvet før. Det ligger på volden på Christianshavn. Den oprindelig plan, blev skudt i sænk af, at der var optaget, og så måtte vi jo finde et alternativ. Som det ses, nogen fantastiske omgivelser. Bygningen er en gammel mølle, og helt fantastisk dejlig indeni også. Udenpå har den en rustik charme, som jeg slet ikke kan stå for…Da vi kom frem var det begyndt at regne, så vi var glade for at kunne gå indenfor.

img_8575opt.jpg

img_8576opt.jpg

img_8578opt.jpg

img_8579opt.jpg

2 thoughts on “Fødselsdagsfrokost part I

  1. Godt I kom i tørvejr et dejligt sted. Flot billede du har taget af Christianskirkens spir. –
    Christianskirken (med spir) og marmorkirken (med kuppeltag) kaldes
    tilsammen “de to Frederikskirker” da de blev opført i barokstil af Frederik
    d.5. 😉

Der er lukket for kommentarer.