Fødselsdagsfrokost part II

Som sagt har jeg aldrig været der før, men før jeg fik set mig om, havde de andre bestilt deres frokosttallerken til os. Det var fint. Jeg er nok mere til en mere traditionel opsætning, men det var bestemt lækkert. Frokosttallerkenen består af:

Christiansø sild og rørt lakse tatar

Fiskefrikadelle
med remoulade og surt

Kalveleverpostej
med rødbeder og ristede champignoner

Hønsesalat
med bacon

Blå og hvid kornblomst
med rugkiks og syltede valnødder

img_8592opt.jpg

img_8595opt.jpg

img_8602opt.jpg

img_8609opt.jpg

img_8610opt.jpg

Det var dejlig mad og utrolig sød betjening, hvilket bestemt også er meget vigtigt. Jeg kunne ihvertfald sagtens besøge Bastionen og Løven igen. De har også aftenkort og a la carte kort.

Far fik sine gaver, som han var meget tilfreds med. Af mig fik han en aftershave, som jeg og heldigvis også han, synes duftede rigtig godt. I tillæg fik han lovning på en tur i biffen og se Flammen og Citronen i biffen her i ugen. Vi havde en rigtig hyggelig eftermiddag, og far var rigtig glad.

4 thoughts on “Fødselsdagsfrokost part II

 1. Mange tak 🙂 Den skal jeg have afprøvet i løbet af ugen, mens den bedre halvdel er væk . hun er meget følsom overfor lugte, og hun HADER leverpostej :S

 2. Holme – Så må du igang med at lave en selv 😉 – her er en opskrift på Dansk leverpostej, som var den mest oplagte, men kigger du sitet som sådan, er der der mange muligheder. God fornøjelse og husk at lade mig vide, hvordan det gik 🙂

  Søren – Lige præcis, nogengange kan det være meget sundt lige at prøve noget andet. Og de to faktorer kan der ikke klages på. Og lige præcis, det var nemlig det vigtigste, at far var glad. Tak for tillykke!

 3. Som du ville jeg også være til en mere traditionel opsætning, men så fik
  I prøvet det. Lækkert ser det nu ud og at betjeningen var god tæller helt op.
  AT DIN FAR VAR GLAD OG BLEV GLAD ER IØVRIGT DET VIGTIGSTE !
  Tillykke med ham.

 4. Kæft, det ser lækkert ud :p Nu får jeg lyst til varm leverpostej og det kan man ikke købe hernede :S

Der er lukket for kommentarer.