Den fine jakke – indviet igår

img_8388opt.jpg

img_8387opt.jpg

deb_finish_fra_catopt.jpg
Ovenfor den fine jakke både til pynt her og “in action” igår til staldrundgang, hvor jeg ses med Finish 🙂 – Billedet er klart bedre af Finish, end af mig, men tak til Cat for hun tog det!

For noget tid siden, nævnte jeg, at jeg havde fået en gave, men at jeg endnu ikke dengang ville vise billeder af den. Det vil jeg nu, for nu er den blevet indviet – min fine jakke, i Finish farve, med hans navn på og ham broderet på også. Den er da flot! Jakken er en gave fra Finish’ ejere til mig, og jeg er meget glad for den. Tusind tak!

De andre havde også deres jakker på. De er så lidt anderledes. Der står Bechmann Racing på, og så er de blå. Dem kommer der billeder af i det senere indlæg om Staldrundgangen.

4 thoughts on “Den fine jakke – indviet igår

 1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » 4. Løbsdag: Gab noget vejr!

 2. Jane – Dejligt du hyggede dig. Jeg synes også, vi har nogen fantastiske heste. Det må jeg sige. Dejligt at Hanne levede op til de høje forventninger. Det må jeg sige til hende imorgen. Hun har nok ikke selv set, for hun venter på føl.

  Ja “de små grå” er store fine hingstebasser nu. Den ene skønner end den anden. Lille Royal Legend har personlighed skal jeg love dig, og hun er bare vokset så meget. Hende er jeg meget spændt på at se, hvordan udv ikler sig. Lady Hjort er min skattepige, det er hun altså. Meget dejlig. Og Finish er jo bare helt skøn:x De har jo alle deres personlighed, og det er så dejligt.

  Jeg vil glæde mig til at se alle billederne. Nu fik jeg lavet et langt svar 😉

 3. Tillykke med din nye jakke, den er RIGTIG flot. Og farven klæder både Finish og dig.
  Jeg kan jo kun tale for vores egen familie og de venner der ringede til os bagefter.
  Det var en helt VIDUNDERLIG staldrundgang, vidunderligt vejr og hestene så ualmindelig tilpas ud. Denne gang var der ingen “smuttere” m.h.t. billeder, ALLE blev foreviget, der var bare én som vendte rumpen til, men det var ikke hos Jer. Vi var meget begejstrede, og Lady Hjorth var ligeså flot som du havde fortalt. En aura af personlighed.
  Alle var skønne, den ene mere end den anden, Good Girl så uendelig smuk og majestætisk, og Lois Lane som stillede sig op til fotografering som en anden DIVA, (desværre ikke på vores billede)med det ene ben koket foran som om den ville sige: Hej, det er mig som altid vinder. Men min video har fået det hele med. (Denne gang)
  De tre grå babyer var også et fantastisk syn.

  Der var selvfølgelig en “baby” som godt ku’ købe mig og det var “Royal Legend”. Jeg kan mærke mundvandet endnu, wow.

  Tak for et flot show til Hanne og hele hendes besætning, det levede fuldt op til alle forventninger, og de var meget store. Flot og hyggelig koordinering i alle retninger.
  Alle billederne bliver lagt ud på Galopsport/ HesteejerForeningens hjemmeside højst sandsynligt allerede i dag.
  Jane

Der er lukket for kommentarer.