En omgang nudler


img_8659opt.jpg

Jeg skulle i Bog og Ide, for at hente nogen gaver til et par veninder. Og så måtte jeg altså lige have en omgang nudler med mig til en flad 50’er! Den hedder “Nudler” og er skrevet af Beverly Le Blanc! Det var vist den sidste hos min boghandler, men det kan da være, din har en, hvis du skulle have lyst. Jeg har INTET kunne finde om lige denne bog på nettet, men den er fra 2005, og har de flotteste billeder og nogen dejlige opskrifter – og tænk engang til en 50’er 😉 – var der noget med, jeg ikke skulle have flere kogebøger….. :-“

2 thoughts on “En omgang nudler

  1. Holme – Ekspert og ekspert #-o Det ved jeg nu ikke, om jeg vil sige. Men til dit spørgsmål er det i afmålte mængder, du skal spise den slags, når der skal smides kilo – I’m sorry to repport 😉

  2. Nu er du jo en rigtig madekspert. Er det sandt at pasta og den slags er dårligt når man skal tabe sig, eller kan jeg godt æde videre?

Der er lukket for kommentarer.