Tillykke Sara!

saraopt.jpg

Sara Slot er tilbage i sadlen, efter sit skadesfyldte 2007! Ikke nok med det, så har hun vundet sit første løb, første gang, hun starter. Sejren var på Half Sadlers i LördagsKomben på Jägersro. Det lover godt for den nye sæsson. Tillykke Sara!

2 thoughts on “Tillykke Sara!

 1. Jane – Sara er en SOLSTRÃ…LE, og hun kom også hen og sagde hej, og ja hun strålede som en sol. Ikke underligt. Jeg var desvære noget forvirret og travl lige der, men jeg ser hende jo snart igen på banen. Jeg kan altid godt lide og se Sara ride, og jeg kan kun tilslutte mig, vi glæder os til at se hende igen.

 2. Det var sandelig stærkt af Sara at vinde første gang ude efter så lang en pause, og det var bare så skønt at se hende stråle som en sol af lykke og gåpåmod til årets Staldrundgang. Hun går i folk og heste med træsko på.
  En suveræn jockey hvis glade smil man altid glæder sig over at se i vindercirklen.
  Nu må vi håbe på at den nye sæson vil bringe masser af held og lykke til Sara, og at hun bliver forskånet for flere alvorlige uheld.

  Dette er en “Dame” jeg beundrer – og har gjort det i mange år.

  Velkommen tilbage Sara. Vi har savnet dig.
  Jane

Der er lukket for kommentarer.