Aftensamling

img_8672opt.jpg

Da jeg kørte fra stalden ringede jeg til faderen. Vi havde en aftale om biludveksling. Jamen han havde da været forbi mig, men jeg var ikke hjemme. Og nej det var jeg ikke. Jeg havde nu fortalt ham, at jeg skulle i stalden, men vi må have talt forbi hinanden. Så blev aftalen at han kom senere på eftermiddagen. Det slog mig så, at han lige så godt kunne få noget mad med. Så det kom han og fik. Stegt flæsk og kartoffelsalat, som bekom ham meget vel, og jeg synes også det smagte skønt. Så smed jeg ham hjem og så har jeg ellers siddet her og hygget igennem, og nu vil jeg gå ind i den store stol. Alt den friske forårsluft idag kan godt mærkes nu. God aften til jer.

5 thoughts on “Aftensamling

  1. Søren – Jeg ved det godt, den er gal med tiden. Jeg må have fat i min hjælper 😉 – Det smagte ihvertfald godt, det kan jeg kun sige, og kartoffelsaltaten finder du jo her også 😉

  2. Ret ligetil tror jeg. Jeg billedgooglede og lidt nede er der et billede hvor
    de spiser stegt flæsk. Iøvrigt har jeg aldrig prøvet det med kartoffelsalat,
    men altid med kartofler, persillesovs og rødbeder – men hvorfor egentlig
    ikke kartoffelsalat? – Prøver måske en dag 🙂

Der er lukket for kommentarer.