Fantastisk fødselsdagsvejr

img_8678opt2.jpg

img_8681opt.jpg

img_8683opt.jpg
Ovenfor dagens fødselar fotograferet lige før en tur på banen på den anden yndling Hong Kong

Dagen startede magisk nede på banen, og fortsatte sådan på min vej op til stalden. Da tågen lettede stod vi med det mest fantastiske forårsvejr. Mange af os havde alt for meget tøj på, og var ved at dåne af varme. Men som det blev sagt, det er dælme heller ikke til at finde ud af i øjeblikket.

Det startede med, at jeg mødte Maria, Finish, Iben og Good Girl oppe ved vejen. Jeg havde lige akkurat mistet dem på banen. Øv! Nå, det må jeg så få fornøjelsen af en anden gang. Og så fik jeg overdraget Finish af Maria. Fordi hun ved, jeg elsker at nusse om ham. Så han blev vasket og fik dækken på, så han kunne tørre. Og så kunne han blive striglet og få den store tur senere, hvilket han selvfølgelig fik. Han var SÃ… tilpas idag og i rigtig nussehumør. Men det med vand, er han ikke ubetinget vild med 🙂 Bagefter var det Hong Kong, der fik en nussetur incl. fodpleje idag. Han er bare så sød. Og lige så stor og mægtig han er lige så hyggelig er han.

De andre var en tur på banen og jeg spiste noget morgenmad og fik noget kaffe sammen med Frankie. Vi fik besøg af Charlotte idag. Det var dejligt at se hende, det er noget siden. Og så vankede der jo lagkage til dem, som ville have det, for det er jo Cathrines fødselsdag. Og selvfølgelig derfor det har været sådan et smukt vejr.

Også smeden så vi idag. Jeg gik ham til hånde som så ofte før, og det kom vi fint om ved. Det er altid hyggeligt. Han fik smidt to bagsko på, og jeg underholdt “klienten” efter bedste evne. Og det virkede jo til at fungerer fint, og så kan man ikke forlange det bedre.

Ved dagens slutning, havde vi fortjent noget lagkage, og det fik vi så. Uhm, den var god…som dagen også var det.