Slendrian

Det har morgenen udviklet sig til. Ikke at jeg ikke vågnede før en vis herre får sko på, for det gjorde jeg. Så har jeg tilbragt god tid på sofaen, og nu prøver jeg lidt forgæves virker det til, at vågne og få lavet lidt med den her dag, som jeg så besluttede ikke skulle forefindes i stalden. Hvis ikke jeg slår bremserne i, så får jeg intet lavet her oveni, at jeg ikke kan holde til det. Så sådan må det altså være. Meningen var at jeg havde tænkt på at køre til IKEA m.fl. ovre i Gentofte, men det tror jeg ikke mit temperament holder til idag.

Til gengæld holder jeg fast i plan A, om at køre op og se hestebaby senere, og så kommer der om ikke andet nogen forhåbentlig gode billeder af den. Det glæder jeg mig til. Indtil da, har jeg riiigeligt at se til her, og jeg skal også en tur forbi posthuset, og købe en lille barselsgave… Tjah, jeg har da næsten travlt 😉 God dag derude…

2 thoughts on “Slendrian

Der er lukket for kommentarer.