Working Girl med datter

img_8726opt.jpg

img_8714opt.jpg

img_8723opt.jpg

img_8715opt.jpg

Dagens barselsbesøg var bare skønt. Jeg kørte op til Hanne så jeg var der ved 14-tiden. Ingen Hanne. Jeg kørte forbi stalden, så jeg vidste, at der var hun ikke. Nå, men sålænge vejret var okay gjorde det jo heller ikke noget at vente. Det blev det så ikke ved at være, men jeg kunne jo gå i ly.

Jeg kom nu til at vente noget, men hvad gjorde det, når det var i sådan et selskab. Den stolte mor skulle lige se mig an, men så var vi også fine venner, og blev hun det mindste urolig gik jeg min vej. Men bare at stå og kigge på sådan et lille pus. Nej hvor er hun sød. Og så er hun et stort spørgsmålstegn. Læg mærke til aftegnene i hovedet 😉
Mor fik selvfølgelig barselsgulerødder, som bekom hende vel, og lillepigen fik en tår over tørsten imens. Så alt forløb helt fredeligt.

Så kom Hanne og vi var inde og kigge mere, og der kom flere barselsgæster, og dyrlægen (Charlotte), der skulle tjekke op på den nybagte mor og datter, og ordne andre fornødenheder. Så der var livlig aktivitet, som vi alle hjalp til med, men hovedpersonerne var selvfølgelig mor og datter . Da det meste var gjort, tog jeg min dyt og satte næsen for hjemadgående.

8 thoughts on “Working Girl med datter

 1. Jane – Tak for reminderen. Jeg kender godt silke’s hjemmeside, og der er megen god info. Jeg skal prøve at finde noget om farverne i min bog, som lovet før…

  Jonna – Hun er superdejlig, og jeg kan kun sige, at i virkeligeheden endnu mere.

 2. Hej igen!
  På Silke Pieters hjemmeside (Skovlund opdræt) stødte jeg forleden på en artikel om genetik, noget som interesserer mig meget. I denne er der vist intet om farve genetik, men derimod om bedstefaderen på modersiden.
  Og hvordan man ved at beregne en X-faktor kan finde ud af om føllet bliver spinter eller stayer hvis det er af et bestemt køn. Så måske noget med farvegenetikken også kan spille ind her.

  HVIS man interesserer sig for opdræt, kan jeg kun anbefale at gå ind på Silke Pieters hjemmeside, hvor man kan lære en masse, samt læse spændende stof fra det store udland. En suveræn OG hyggelig hjemmeside.
  Silke er udlært jockey fra Flemming Poulsen (nu træner i Frankrig) og har selv været træner indtil en træningsulykke satte punktum for hendes trænergernerning.
  http://blueblood.dk/Artikler/hvorfor-x-faktoren.php

  Jane

 3. Kære Alle – Sød er ikke ordet. Hun er helt bedårende. Jeg fik endda lov også lov at røre ved hende. Den lille bitte mule. Hold ferie hvor var hun kær.

  Med hensyn til farve burde hun blive skimmel, og det ser det ud til. Hun er meget, meget mørk brun nu, men skimler fødes mørke. Jeg skal kigge i min bog om farver, og lave et indlæg om sandsynligheder. Lovede også Hanne at kigge.

 4. Den er vel nok dejlig. Sad igår og funderede over om 2 skimler højst sandsynlig ikke ville producere en skimmel. Men den lille Lady her er da brun, ik?? Der kan man bare se.
  Jane

Der er lukket for kommentarer.