Dagens bil: Chrysler Crossfire

Det er ved at være noget siden, vi har haft en “Dagens bil”, men idag var der en, der fangede kameraet. Chrysler Crossfire. Hvad jeg synes om den ved jeg egentlig ikke helt, men jeg havde aldrig set sådan en før, og alene for nyhedsværdien i det, kom den med. Så ny er den så ikke, kan jeg se, men det er en anden historie.

Et priseksempel fra 2004 og 62.000 km koster 400.000,- kr.

img_8743opt.jpg

img_8740opt.jpg

img_8742opt.jpg

0

7 thoughts on “Dagens bil: Chrysler Crossfire

 1. Søren – Det var træls 🙁 Nu havde jeg lige glædet mig til en tur 😉 Men takker mange gange, for de gode intentioner, hvis det havde været sandt. Det tæller skam også 🙂 – Og ja billedet er netop taget, da jeg var i biffen med far.

  0
 2. Sorry – det var en joke. Men du har nok taget billedet da du var i Biffen
  med din far. Jeg benytter heller aldrig EuroPark – havde det været min var du blevet tilbudt en tur 😉

  0
 3. Søren – Hvis det er din, så forventer jeg sandelig at blive inviteret på en køretur 😉 Og jeg fotograferer jo, hvad der falder min vej forbi. Jeg kunne jo sagtens finde fotos på nettet af en, men det sjove er jo at fortælle, om dem jeg møder på min vej! 😀

  Anjoe – Nej heller ikke her – også rigtig god weekend til dig 🙂

  0

Der er lukket for kommentarer.