Næsten weekend

img_8737opt.jpg

Så er det lige før, jeg kan holde weekend også. Jeg har besluttet at tage i stalden imorgen og så holde fri lørdag/søndag. Det har været en krævende uge for mit system kan jeg mærke. Så jeg tager relativt tidligt derned imorgen og så skal jeg gå, så jeg kan nå min optikeraftale, som jeg har fået rykket. Ellers kunne jeg ikke nå i stalden imorgen. Så det bliver stalden og så optikeren og så bare hjem og ordne her. Og dog ikke helt. Jeg har jo købt den her nye printer/scanner/kopimaskine. Den trænger for nye patroner, hvilket jeg ikke helt forstår. Men det er sagen, de er på lav allerede, så dem skal jeg over og have nogen af og så skal jeg have dem til at fortælle mig, hvad jeg gør galt, når jeg skal skrive fotos ud. Nu har jeg prøvet hele aftenen, men kan ikke få dyret til at tage fotopapiret 🙁 Jeg har lovet Inge et foto af Finish, og det vil jeg jo selvfølgelig holde, men det kræver lige, at jeg kan få “dyret” til at samarbejde. Så nu råbes der altså på hjælp….. Det er sikkert så simpelt at det gør helt ondt, når nogen først har fortalt mig det….

4 thoughts on “Næsten weekend

  1. Helle K. – Yep \:d/ det havde jeg, men nu har jeg formentlig fundet ud af, hvor fejlen hænger. Jeg skal flytte en pal nede på skinnen og så har jeg haft vendt papiret forkert. Så nu håber jeg, det lykkes. Fingers crossed.

    Trusru – Med hensyn til patronerne, så var det dem, der fulgte maskinen og de er ikke helt fyldte. Så der ligger forklaringen på det. Men de er dælme dyre.

    Leif – Tak skal du have 🙂

  2. Ja, Helle er inde på noget…
    Med hensyn til patroner, så er det min oplevelse at de står og “bruger” sig selv.. Altså de tører ud nærmest som en tus.. Det er smadder irriterende og dyrt…

Der er lukket for kommentarer.