Susie tilbage

susieonhorseopt.jpg
Susie i Sydafrika – nu er hun tilbage i DK

Dagen idag startede tidligt. Jeg kørte forbi banen, og igen lykkedes det mig lige at miste Cat på Louise og de andre. Louise havde været et rigtigt “dampbarn” idag, så Cat var ikke sikker på, om hun fortjente gulerødder, men det fik hun nu alligevel. Finish skulle have været ud i 2. lot, men der blev byttet rundt på det. Midt i det hele lød en kendt stemme. Det var Susie, der kom. Det var skønt at se hende. Hun var lige så glad og snakkende som altid. Jeg skulle desværre gå tidligt, så der var ikke så meget tid til noget idag. Imorgen tager jeg derned tidligt, og så skal jeg gå nogenlunde “til tiden”, hvis man kan sige det, for jeg skal til optikeren. Men lidt nåede jeg da. Lights fik ordnet fusser, ligesom Louise og Hong Kong. De to sidstnævnte nød det klart, mens Lights helst er fri, men trods alt samarbejder, og selvfølgelig fik gulerødder for sin velvilje. Han er så sød og fredelig, ligesom Hongkong. Louise er også vældig sød og dejlig og nyyyder at blive nusset, og føle sig som en rigtig prinsesse, når hun har fået lakeret negle 😉 Hun står faktisk efterhånden helt stille, når jeg ordner fusser på hende. Og så elsker hun at nusse og blive kælet for. Dejlig, dejlig. Finish fik ikke ordnet fusser idag ,men så får han imorgen… Vi når det. Han var til gengæld meget kælen idag og har været det på det sidste, hvilket altid glæder mig. Inge kom med morgenmad, og den skulle også nydes, ligesom vi skulle have en sludder. Det nåede jeg også. Som altid gik tiden alt for hurtigt i godt selskab, og jeg kunne dårligt løsrive mig. Det var jeg dog nødt til, for far og jeg skulle i biffen. Idag er også dagen, hvor Cat får sin Juan hjem.