Med farver på

img_8750opt.jpg

Det begynder at ligne noget med farver på nu. De japanske kirsebærtrær og forsytia, lyser op over det hele. Igår på min vej mødte jeg de her blåpuder, som lyste så fint op mod de mørkgrønne buskbom. Rigtig flotte synes jeg.

Dagen idag har været lidt hektisk. Der var travlt i stalden, men som altid hyggede jeg mig. Efterfølgende var jeg til optikeren. Har lidt problemer med mit ene øje og kontaktlinserne. Han vil gerne have mig en tur til øjenlægen, så det gør jeg selvfølgelig. Jeg har haft linser i mange år, og der har aldrig været problemer, så jeg håber, det er let løst. Iøvrigt havde jeg en lidt sjov oplevelse hos optikeren i form af den med, hvor lille verden er. Jeg fortalte, at jeg havde udskudt vores tid, så jeg kunne nå at komme i stalden og han spurgte så til det. Fik forklaret at det var på Galopbanen. Så siger han “Jamen så kender du måske……?” – og det måtte jeg jo så erkende, at det gør jeg, for vedkommende har hest hos os. De viser sig de har været venner i en menneskealder, og vedkommende også ofte har sagt, at han skulle komme og se hans hest. Nu kunne jeg så fortælle ham, at det synes jeg så bestemt også han skal 😉 Og så fik han iøvrigt linket til bloggen også idag.

Dernæst var jeg en tur i hesteudstyrsbutikken. Fik købt mig et par småting til stalden. Dernæst gik turen til Elgiganten. Jeg hader det sted, men de er nu søde nok. Forklaringen på mit problem ligger i, at jeg ikke har angivet størrelsen på papiret i form af en pal, der skal skydes hen og at jeg så også har vendt papiret forkert siges det. Så det håber jeg da.

Dertil var jeg forbi Ikea (ligger lige ved siden af), og indløse nogen gavekort. Så alt i alt en travl dag. Nu glæder jeg mig til at holde weekend. Jeg er begyndt lige så stille. Sidder i min stol og hygger mig. Der ses fjernsyn og skrives blog – nu skal der læses nogen af slagsen og mon ikke, jeg trænger for en kop kaffe nu – jeg tror det næsten. Kan I have en god weekend!

6 thoughts on “Med farver på

 1. Jakob – Tak skal du have. Ja det sætter unægteligt tingene i relief. Dansk forår er ihvertfald dejligt, det er helt sikkert. Det lader vente lidt på sig. Temperaturmæssigt, er vi ved at nærme os indimellem, men så dykker det lige pludselig, og vand får vi for meget af. Galopbanen skulle gerne tørre noget mere.

  Det er en hård weekend, med for megen aktivitet. Må have nogen dage fri i næste uge udover ellers. Det går ikke, kan jeg mærke. Måske vi sludres imorgen på Skype. Knus

 2. Trusru – Det hjælper meget, når det hele grønnes her lige om lidt. Det er lige om hjørnet.

  Therese – Som det ser ud lige nu, har jeg planer om, at komme, så det håber jeg holder. Bliver superhyggeligt at se jer.

  Holme – Vi er ganske enige. Jeg elsker også de der hyggelige Villahaver. Den her ligger faktisk tæt på, hvor stenen for “Citronen” er. Blåpuder er tilsyneladende kun blå el. rosa. Så dem, der findes i hvid og gul, må så hedde noget andet.

 3. Hej,

  Dejligt billede… Savner dansk forår… Her er det bengalsk forår, det vil sige at vi får nogle heftige skyller som vasker støvet af træerne og gør det hele lysegrønt. Det er nu ikke så tosset!

  Imponerende at et land som Bangladesh med dets frugtbarhed stadig kæmper med underernæring. Landet som sådan kunne sagtens brødføde folket, men det er jo et land hvor religion og politik er blandet sammen og så er der jo kun EN vej: ned ad bakke! 🙁

  Ved du at Bangladesh kun er 3½ gang større end Danmark (og meget af det er vand!!!), men her bor 150 millioner mennesker? Det sætter jo tingene i relief!

  Nå, hav en dejlig weekend!

  Knus!
  Jakob

 4. Jeg er helt vild med hyggelige villahaver og især disse her blåpuder (tak for at sætte et navn på dem). Dem kan jeg huske fra jeg var helt lille, selvom jeg husker dem som hvide (hvidpuder?).

 5. I lige måde!

  Ses vi i morgen egentlig? Du fik aldrig fortalt om du kunne. Det kunne være super hyggeligt 🙂
  Det er på Islands Brygge, fra klokken 15.30. Jeg selv kommer måske en time senere, og der hygges nok det meste af eftermiddagen og aftenen.

  Men læs evt mere hos Sifka, Madame og Husejer.

 6. God weekend til dig også.. Ja, det luner på humøret med de mange farver som er ved at titte frem… det er altså bare rigtigt dejligt.

Der er lukket for kommentarer.