Renden frem og tilbage

img_8756opt.jpg
Susie på Lady Hjort og Maria på Lights and Stars – to af flere heste, der var på banen idag

Idag vågnede jeg tidligt, og ville ned i stalden, og ikke mindst på banen tidligt. Det lykkedes mig for en gangs skyld at se en masse heste gå arbejde. Ikke kun tidligt, men hele formiddagen. Vi for vores del havde masser af heste, der skulle gå arbejde, og alle gik rigtig fint.

Det er det bedste jeg ved, at stå der og se dem komme op ad opløbet i hurtigt tempo. Jeg kunne stå der konstant og hele tiden som jeg sagde til Hanne, hvis ikke det var fordi, det var så forbistret koldt. Typisk er det, at nu jeg endelig havde taget mig sammen til at komme tidligt op og derned tidligt, så var det forbistret tåget. Vi kunne dårligt se over på bagsiden af banen, og koldt var det også. Hanne og jeg garderede os nu første gang, vi var dernede, da medbragte vi kaffe. Inge mødte os dernede for en af de første der skulle gå idag var smukke Finish. Så det var et sandt renderi frem og tilbage til omrking klokken var 11, tror jeg. Og så var det jo ikke kun os, der havde fået den ide, så der var livlig trafik dernede idag – der er også kun en uge til sæssonstart nu 🙂 Iøvrigt lavede jeg en aftale med Inge om at følges til York Stutteri’s Hingstedag – søndag den 6. april kl. 14.00

Udover turene til banen, ordnede jeg selvfølgelig Finish, som fik luksusbehandling idag, og fik vasket fusserne i sæbespåner, blev vasket i sadellejet og fik dækken på og selvfølgelig ordnet hove også. Derudover blev der idag tid til Louise og Lights også, bortset fra hjælpen de andre op og alle småtingene også. Som altid en dejlig dag.

2 thoughts on “Renden frem og tilbage

  1. Mette B. – Du kan tro, det er Dyrehaven 🙂 Billedet her er taget lige ved Enghavelyst – lågen lige efter Fortunen, når du bevæger dig nordpå langs Klampenborgvej. Hestene er galopheste, og hvis du studerer bloggen nærmere, vil du se mange fotos fra banen også. Jeg hjælper til hos Galoptræner Hanne Bechmann, som netop holder til på Enghavelyst. Kan godt forstå, du savner det. Så må du jo se at komme igang igen. Gad vide, hvor det er, du har redet??

  2. Hej! Jeg faldt lige over din blog – med en masse heste! Kan se, du bor i Gentofte, og locationen ligner Dyrehaven… så er blevet helt nysgerrig; hvor er det henne? Har selv redet ved siden af Fortunen og er begyndt at savne det lidt igen 🙂

Der er lukket for kommentarer.