Blogtræf måske

img_0028opt.jpg

Dagen idag, er dagen hvor der er blogtræf, og jeg har også en idé om, at jeg skal derud. Først skal jeg lige et par ærinder. Bilen skal afleveres, vaskes og have fyldt lidt flydende føde på. Og så skal jeg over og bjærge et klippekort til det her tog og bus jeg skal med.

Lige nu drikker jeg kaffe i mængder. Jeg har haft en af de der rædselsfulde nætter, hvor jeg vågnede klokken jeg ved ikke hvad. Dødirriterende. Det sker, når der har været sket for meget i løbet af dagen. Og dagen igår var unægtelig travl.

Jeg skal ud og se, hvor jeg får sådan nogen navneskilte til mine ting i stalden. Nu har jeg jo købt forsyninger, og så er det lidt smart, at kunne sætte navn på. Den nye vaskemaskine står derude og snurrer en vask for mig. Jeg er stadig barnligt (?) lykkelig for den og det er stadig en lige stor glæde, hver gang jeg sætter en vask over. Måske jeg er tosset, men så kan man da ikke sige, at jeg ikke glæder mig over de små ting 😉 God lørdag og måske ses vi til blogtræf. Som det ser ud lige nu, regner jeg med det. Bemærk venligst at alle klokkeslæt på bloggen nu passer 😀

5 thoughts on “Blogtræf måske

  1. Søren – Tak skal du have, det var godt nok nogen fine billeder!!! Jeg havde en god dag og aften!!!

    Judith – Det var superhyggeligt, det lover jeg dig. Du skulle have været med!

    Marianne – Det var SÃ… hyggeligt at se dig, og jeg havde det også sådan, at jeg da lige ville se …. 😉

    Tina – omme i London – Jeg synes ikke, det var så tidligt på året, det blev redet. Men faktisk har jeg aldrig brudt mig om Grand National. Jeg er kun til “flat-race”. GN er meget voldsomt, med forfærdelig mange ulykker – det har jeg slet ikke nerver til 🙂 Det var rigtig hyggeligt, at være til blogtræf.

  2. Jeg håber at vi ses – det kunne være hyggeligt. Er også selv meget træt, men jeg vil lige over og sige Hej og se girafferne 🙂

Der er lukket for kommentarer.