Farlig tur til Hellerup

img_8765opt.jpg

Igår bevægede jeg mig til Hellerup for at shoppe. Det er ikke så ofte det sker, for som regel kan jeg få, hvad jeg skal, heromkring. Jeg var ude efter de her plasticskilte, man kan hænge på ting, så man får navneskilt el. hvad nu på. Bruges vist mest til nøgler, og sådan. Jeg ville bruge dem til mine ting i stalden. Ingen steder heromkring fandtes de. Den nøgleforetning vi har haft her, er for længst lavet om til noget andet. Så derfor Hellerup. Den tur adstedkom ingen skilte – der var lukket. Så skulle jeg en tur til Lyngby, og dét var udelukket på en lørdag. Så venter jeg, og desuden skulle jeg jo til blogtræf.

Til gengæld lige på hjørnet på billedet ovenfor ligger der en boghandel. Jeg (damn!!!) havde glemt skyklapperne, og udenfor lå der lige 2 af den her kogebog Klassiske Hovedretter af Jennie Fleetwood. En til mig, og så en jeg vil give i gave. Den kostede ikke en formue, men det er en stor, meget, meget lækker kogebog – I know, I’m hopeless, men i det mindste erkender jeg min svaghed.

Nu håber jeg så bare, den falder i god jord hos modtageren, den som bliver givet bort. Ellers er det ikke ingen katastrofe, så finder vi på noget andet. Kogebogen kender jeg afsætning på andetsteds, hvis nødvendigt.

img_8780opt.jpg

img_8783opt.jpg

img_8781opt.jpg

img_8782opt.jpg

3 thoughts on “Farlig tur til Hellerup

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Venindebesøg torsdag

  2. Anjoe – 😮 Nej, det kan være, jeg skal ønske mig et par blinkers 😉 Bogen er i sandhed dejlig, og jeg er sikker på, jeg får glæde af den.

  3. Næh det er sørme ikke kun pruheste, der skal ha’ skærmet øjnene\:d/ men du kan ikke undgå at få glæde af bogen…

Der er lukket for kommentarer.