Fuldstændig færdig

img_8764opt.jpg

Så kom jeg hjem fra en dejlig eftermiddag på York Stutteri. Meget mere om det senere. Jeg er fuldstændig brugt op nu. Så langvarrige arrangementer 2 dage, har taget på mig og jeg skal have hvilet ud nu. Har ikke haft det fornødne hvil indimellem, og så går det galt. Det vidste jeg sådan set godt det ville, men jeg ville gerne til blogaften igår. Der var ikke på noget tidspunkt tale om, at aflyse turen til York idag. Jeg elsker at komme derop.

Nu betaler jeg så prisen i form af et hoved, der er lige ved at falde af, men det har nu været det værd. Til gengæld må smukke Finish vente på mig til tirsdag for imorgen bliver jeg her og slapper helt af. Det er jeg nødt til.

Aftensmaden er en færdigret, som jeg altid har i fryseren til den slags dage og sofaen er klar til at pleje en træt gammel krop… Håber I har haft en god weekend og får en god aften!

2 thoughts on “Fuldstændig færdig

Der er lukket for kommentarer.