Træt og stresset, men super aften

Som følge af for meget aktivitet, ligger jeg her klokken jeg ved snart ikke hvad, og kan ikke sove. Ufedt! Men rigtig fedt var det at se tøserne (og Donald), men mere om det imorgen, når jeg er vågnet op til dåd efter jeg forhåbentligt snart føler for at sove!!! Foreløbig TAK til alle deltagerne i blogtræffet. Det var rigtig hyggeligt!

8 thoughts on “Træt og stresset, men super aften

 1. Donald – Ja det kan man sige. Jeg er også helt smadret nu. Tak for de gode ønsker for Galopbanen. Det er altid skønt at komme derned.

  Marianne – Jeg har været på farten idag også, og det har været for meget, men der var ligesom ikke andet at gøre denne weekend. Imorgen tager jeg en slapper. Det er jeg simpelthen nødt til. Tusind tak for de pæne ord. Jeg kan bestemt kun sige i lige måde og tak for hyggelig samtale. Det var dejligt at sludre med dig, omend jeg blev negativt klogere, om man så må sige. Jeg forstår ikke, hvor du får styrken fra, og er fuld af beundring for at du kan…:) Du er altid velkommen, hvis du har lyst til at kigge her forbi en dag.

  Marianne’s mening – Det kan du tro, jeg også er gladd for jeg kom. Det var dejligt at møde dig!!

 2. Jeg håber, at du er smule frisk i dag. Jeg selv gik hjem og satte kig i sofaen og faldt i søvn med det samme – så jeg er da lidt udhvilet er jeg :-). Godt du kom i går – det var rart at se personen bag bloggen og du er altså en skøn og meget varm kvinde som besidder en dejlig ro og aura 🙂

 3. Trusru – Tak skal du have. Det endte da med, jeg faldt i søvn, og nu er jeg så endelig vågen. Men frisk, frisk, ville nok være synd at sige, men det kan da nå at blive bedre inden klokken 14.

  Jakob – Tusind tak for linket, som er et rigtigt tøselink. Det er vi nok flere, der kan få glæde af. Det var sødt af dig. Også god søndag til dig.

  Madame – I lige måde. Det var det nemlig.

Der er lukket for kommentarer.