Hvis det gør ondt!

Jeg taler om, at Lene Espersen siger, at kasteration af smågrise skal forbydes hvis det gør ondt!!!! HALLO!!! Alle andre dyr, heriblandt heste, bedøves altså, når de bliver kastereret. Hvorfor hulen skulle det ikke gøre ondt på en gris??? Det er et levende væsen. SÃ… dum troede jeg godt nok ikke, Lene Espersen var, men man skal da høre meget. Selvfølgelig skal grisene bedøves, helt bortset fra, at det er grotesk at kastererer så mange.

0

4 thoughts on “Hvis det gør ondt!

 1. Jane – Det er muligt, det er nødvendigt, at kastrerer grissebasserne og fred med det, men så skal de altså også bedøves! Det tror jeg, vi kan blive helt enige om. Netop når vi taler dyrevelfærd, er mit indlæg om Foie Gras altså også relevant – måske det ikke smager helt så godt, når du ved, hvordan det fremstilles… Jeg kan kun være enig i dine betragtninger om økologiske fritgående grise. Der skulle efter min mening ikke være andet 🙁

  Helle K. – Efter mit hoved slet ikke til diskussion, selvfølgelig skal de bedøves. Men det kan være Lene Espersen gerne vil have foretaget kirurgiske indgreb uden bedøvelse? 😉

  0
 2. Hvis der er andre som jeg der hader at se dyr lide unødigt, så kig ind på
  http://www.frigris.nu/ og læs dyrenes beskyttelses site om grise, og den afmagt de står i for at folk til at hjælpe.

  Jeg har i hvertfald lært en masse, men nu er grise generelt ikke min store interesse. For at sikre mig køber jeg ØKOLOGISK.

  Det gør dyrevelfærd derimod til hudløshed, og er der noget som kan bringe mig på barrikaderne, så er det når jeg ser umælende dyr lide.
  Jane

  0
 3. Selvfølgelig skal grisene bedøves, det har jeg talt for i mange år – jeg er født og opvokset på landet.
  Smagen er nok slem (jeg har ikke smagt), men lugten er så ulækker, altså når man steger kødet, at man er ved at kaste op.
  Jeg har også undret mig over Lene Espersens formulering “hvis det gør ondt”… 🙂

  0
 4. Hej!
  Jeg er en MEGET stor fan af Lene Espersen, ville stemme på hende hvis hun stillede i for Gentofte.

  Men – jeg gi’r dig HELT ret. Selvfølgelig skal de bedøves, for det gør avs.
  Hvorfor ellers skrige sådan??

  Hvis du nogesinde har smagt “ORNE” – hangris, ville du kunne forstå HVORFOR. PUHH

  En enkelt gang eller to har jeg købt en flæskesteg der smagte så rædselsfuldt og sværen ikke kunne blive sprød.
  Jeg strøg op til slagteren og sagde MEGET højt: Du har solgt mig ORNE.
  Pengene blev returneret med røde øren samt mange undskyldninger.
  Det smager af URIN.
  Så det er derfor hangrisen er usælgelig og i mine tilfælde har det naturligvis været en SMUTTER.

  P.S. Glæder mig meget til at se billederne fra York. Håber du har et af Kutbeya og Academy’s føl.
  Hilsen Jane
  Jane

  0

Der er lukket for kommentarer.