Kærlighedens veje…..

er uransagelige siger man! Muligvis, men derfor finder jeg det nu alligevel dybt forkert, at far og datter, får børn sammen. De har forbud mod at have sex, men hvordan skulle det kunne kontrolleres! Muligt de ikke skader andre, men hvordan vil de forklare sig ud af den gang rod overfor hendes børn af et tidligere forhold, for slet ikke at tale om den fælles datter.

Det er altså noget rod. Der er også et søskendepar i Tyskland, som har flere børn sammen. En ting er, at de vil være sammen, hvilket er underligt nok, men at få børn… nej det er altså for langt ude.

9 thoughts on “Kærlighedens veje…..

  1. Søren – 😮 Du skal selvfølgelig poste, hvad du har lyst til, og det står dig helt frit for. Det var bare en konstatering sådan generelt ikke kun i forhold til dit indlæg, at jeg ikke bryder mig om de udtryk.

    Jeg følte måske nok, at emnet ER meget alvorligt og jeg har svært ved at se andet end “fy-fy” i den sammenhæng – sorry, men livet er jo desværre alt andet end kun sjov og forårskådhed, som der også skal være plads til – jeg følte måske bare ikke lige for den her!

  2. Set i bagspejlet søgte jeg nok at kommentere på dit alvorlige indlæg med andet end at sige Fy-Fy til artiklerne. M.h.t. sprogbrug beklager jeg, hvis jeg er gået over din og dine læseres grænse.
    Det må tilskrives manglende situationsfornemmelse og nogen forårskådhed fra min side.

  3. Søren – Den er sjov, men virkelig sat på spidsen!!! 😉 Og hvis det virkelig er som du siger, så er det vel et universelt et af slagsen. Jeg bryder mig så ikke om udtrykkene “at bolle” og “et knald” overhovedet! Det er at forfladige noget, som for mig er langt bedre end det – også selvom det “bare” er sex! Men smag og behag ……:)

  4. Noget rod er virkelig lige ordet! Enig i at de skulle undlade børnene, sådanne nogle par. Hvad de ellers gør er mig egentlig ligemeget (men det er underligt, ja!).

Der er lukket for kommentarer.