Flere timer

img_8953opt.jpg

Jeg har været ekstra tidligt i stalden idag og på banen først. Jeg nåede at se Mariannes Dylan gå arbejde og det gik strygende må man sige.

Dagen i stalden var travl. Og der var ekstra ting, der skulle gøres idag og der “kræver”, at jeg kører derned imorgen,hvor jeg ellers ville være sprunget over.

Her siden jeg kom hjem, har jeg fået noget at spise selvfølgelig, men også fået de sidste fotos fra søndag ordnet. Imorgen er de så klar til indlæg. Pyh! Jeg mangler timer på døgnet, og jeg betaler prisen for manglende hvile….hm! Det skal godt nok være et kort visit imorgen, det kan jeg godt mærke.

Imorgen har jeg også en anden plan og den hedder posthus. Der er nemlig kommet pakker til mig, men mere om det senere. Solnedgangen er fra igår, men det bliver den jo ikke grimmere af.