Staldrundgangsbilleder klar


img_8757opt.jpg
Lady Hjort v/Cajun Cadet – Silver Sea sammen med Susie forleden

Så kom der billeder fra Staldrundgangen. De kan ses her. Der står, at Fine Dandy er fuks, men som det ses, er han brun, ligesom Finish First er i træning hos Hanne Bechmann og ikke Helle Christensen. Jeg har skrevet og gjort opmærksom på et par smuttere hist og pist. Og de er blevet rettet! 🙂

2 thoughts on “Staldrundgangsbilleder klar

 1. Jane – Du har helt ret, det er menneskeligt at fejle, og jeg ved da selv hvor kæmpe et job, det er at få så mange fotos gjort klar og få informationen bag korrekt. Davinci & Co. er et fint site, som der også vil blive linket til her snarest. Jeg står overfor en større omstrukturering 😉 Tak for din @};- – jeg skriver jo kun om noget, der ligger mig meget på hjertet.

 2. Ja, det er hvad der sker når det “made by human hand”. Menneskeligt at fejle. Jeg har revideret alle billederne, og Filip har siddet det meste af natten og dagen med og slået stamtavler op. En tough begyndelse på ugen med starterklæringer samt vægtliste til næste uge. Desuden kommentarer til alle hestene + tips. Jeg synes selv de fleste ser rigtigt godt ud, men dér hvor trækkeren forstår at få hesten til at posere “rigtigt” foran fotografen med stolt rejsning, ta’r sig naturligvis bedst ud. Den samme hest som ligner en gammel krikke på et billedet, kan – hvis det er én som er vant til at få hesten til at stå rigtigt til at ligne en “million”.
  Se Carpe Diem- Lights and Stars – Cut royale – Master Chef, Lady Hjorth og Thai Eleven.

  Kære Deborah!
  Du har brugt så meget tid og lagt så meget hjerte i at fremme interessen for Galopsporten. Det er meget flot og prisværdigt og jeg synes du er rigtig dygtig.
  Der findes imidlertid også en anden fænemonal god hjemmeside som er lavet af en af mine veninder Stine. Her finder man oplysninger om hvordan det er at være hesteejer, bl.a. på delebasis, Samt en masse gode artikler, én der er skrevet af “Margit” gammel hestepige med ca. 50 år inden for sporten, samt kommentator på din hjemmeside. Hun skriver om, hvordan man kan blive jockey og tjene en masse penge, bare man ka’ li’ heste og er lille nok. Desuden om kravene og hvor man henvender sig. Den er utoligt humoristisk skrevet. Desuden er der en “ordbog” som forklarer alle de fagudtryk der er inden for Galopverdenen. Hver måned kommer der en ny artikel.
  En masse godt læsestof også for dem, der bare er blevet en lille smule interesseret i vores ædle sport.
  Jane

Der er lukket for kommentarer.