Ny kategori: York Stutteri

Der er efter nødvendighed kommet en ny kategori på bloggen: York Stutteri!

2 thoughts on “Ny kategori: York Stutteri

 1. Jane – Jeg kan kun tilslutte mig, alt du siger, og jeg har nydt mine nu 2 besøg på York Stutteri HELT vildt meget, og netop den fantastiske atmosfære og kærligheden til hestene er dejligt at opleve. Jeg håber bestemt, at de gentager. Men jeg har skumle planer om et besøg selv deroppe en dag, hvor jeg kan få god tid til at fotograferer, når vejret bliver lidt bedre.

 2. Hej Deborah!
  Det var en flot artikel du fik lavet om York Stutteri. Og nogle skønne billeder. Det er jo et sted vi alle kan være stolte af.
  Hvor er det skønt at se noget så professionelt, og samtidigt så hyggeligt.
  Her er der tale om et familieforetagende hvor ALLE gør deres bedste, knokler på lige fod med de ansatte og der er en pragtfuld easygoing atmosfære, samtididig med at “ordnung muss sein”.

  Ved en åringsauktion for et par år siden, så jeg Nick E. gribe en spade og en kost og begynde at ta’ hestepærer op. Jeg kommenterede at det var dejligt at se at han ikke bare bad én af de ansatte ta’ den sure dont, og til det sagde Kiddy E.: Jamen vi er jo et “FAMILIEFORETAGENDE”. Her arbejder vi alle. Hatten af for det.
  Det er altid skønt at være deroppe, og familiens gæstfrihed og hjertelighed er en velsignelse.
  Desværre kunne vi ikke selv komme, fordi det var den eneste dag/weekend hvor vi havde mulighed for at stuve hele familien sammen i én bil, være til nevø Morten Frost’ 50 års fødselsdag og overnatte på en hyggelig kro ½ time fra Stutteri Hjortebo for at se til vores fire heste, hvor lille Heisei (kejser) Eleven nu var blevet 3 uger gammel.
  Med en travl hverdag for alle, er det jo ikke et sted man kommer så ofte.
  Men vi havde en vidunderlig weekend med alle vore kære to og firbenede familiemedlemmer, og så håber vi på at York Stutteri vil gentage succeen til næste år.
  Jane

Der er lukket for kommentarer.