Påskeglad gave fra Kenya!

img_8955opt.jpg
De farvestrålende frimærker på pakken (brevet)

img_8958opt.jpg
Det fine postkort indeni med giraffer på

img_8957opt.jpg

For et par dage siden fik jeg bud om, at der var pakke og et brev til mig. Det ene var noget, jeg havde bestilt (bøger), og det andet var min Påskeglad gave, kunne jeg så regne ud. Det var nemlig blevet afsløret for mig, at den kom helt fra Kenya, da jeg undrede mig over, hvor den var blevet af. Så den har godt nok været på langfart. Og den var værd at vente på. Det farvestrålende stykke stof, som jeg vover at kalde det, er et sådan et som kvinderne i Kenya bruger til at bære deres børn i. Så vidt jeg kan læse på kortet, kaldes det en Kigy! Jeg skal sige mange, mange tak for en flot og traditionel gave til Familien Heise. Og tænk engang helt fra Kenya – og jow, jeg skal da bestemt læse med om livet i Afrika. Det lyder meget spændende. Tusind tak!

11 thoughts on “Påskeglad gave fra Kenya!

 1. Pingback: Deborah’s » Blog Archive » Påskeglad?

 2. Mette, Kenya – Du kan tro, jeg kan lide den. Og jeg vil meget gerne til Kenya, men jeg tror ikke, min økonomi står for det, men jeg vil da kigge priser 😉

  Mange hilsener Deborah

 3. Selv tak, er glad for at du kunne lide den, det var jo lidt af et sats 🙂 Jeg havde min barnepige oppe for at sende den, og eftersom hun glemte at betale de 4 dkk ekstra for at få den rekommanderet, så var jeg godt nok i tvivl om, hvorvidt den ville komme frem eller om en af damerne på posthuset ville have fået sig en ny kikye !

  Du er meget velkommen i Kenya, der er rigtig gode tilbud for tiden, eftersom vi havde en voldsom ballade i Januar med 300.000 hjemløse osv. Så de higer efter turister, og det er fedt at opleve dyrerne på savanen.

  Mange hilsner

  Mette,
  Kenya

 4. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Bogpakke

 5. Kære Alle – Det er en rigtig fin ting, som bestemt var værd at vente på, og nogen dejlige, dejlige farver. Det er da sjovt, at få en ting, som er SÃ… traditionel Kenyansk. Lidt sjovt, for jeg har jo altid – og gør stadig ønsket mig en fotosafari til Afrika. Så det var da dejligt med et “vingesus” derfra 🙂

Der er lukket for kommentarer.