York: Velkomst

img_8948opt.jpg

Søndag mødtes jeg med Inge på Mattson’s Rideklub, hvor også 3 andre piger var, som skulle med til hingstedag på York Stuteri! Nu har jeg jo været der før til Forvisning før Ã…ringsauktionen, så jeg havde da en vis forventning til et flot arrangement, men intet kunne have forberedt mig på den eksplosion af smukke heste og opvisning vi fik deroppe. Det var et helt igennem professionelt arrangement, med musik til hver eneste indslag. Jeg må sige, de har lige min smag i musik for størstedelens vedkommende. Da vi kom spillede de Randy Crawford – en gammel, gammel favorit af mine og så programmet iøvrigt sådan her ud:

Velkomst – Nick Elsass

Opvisning af Anke ter Beek på Blue Eyes

Gagarin v/hånd – Jacob Jessen

Cajun Cadet – Alexander

7 åringer:

All Fair’s

Trabea’s

Cinnamon’s

Gryngolette’s

Novacat’s

Laser Show’s

Meditation’s

Mãs Guapo redet af Anke ter Beek

Esteban fremvist af Jacob Jessen

Escapology T (spring) – redet af Thomas Sandgaard

Estee of York/Email/Missisippi

Binary File fremvist af Alexander Elsass

Squaredancer – redet af Anke ter Beek

4 hopper med føl:

Kutbeya

All Right

Blue Mary

Today

Richard of york fremvist af Jacob Jessen

Kaiser Wilhelm TSF redet af Anke ter Beek

Izolda fremvist af Jacob Jessen

Sorento redet af Anke ter Beek

Parade:

Esteban
Kaiser Wilholm TSF
Binary File
Cajun Cadet
Escapology T

Musikken var som sagt et kapitel for sig, som der var gjort rigtig meget ud af, og som gjorde virkningen fuldendt. Det var fantastisk flot, og jeg for min del siger ihvertfald tusind tak, for at vi måtte komme og se de fantastiske heste! Det var een stor nydelse fra start til slut.

Jeg vil nu komme med indlæg fra besøget, men dele det op i hver enkelt hest, og skrive et par ord el. en kommentar som jeg oplevede, lige det. Før hvert indlæg vil der stå “york”, så man ved, at det er besøget der, det handler om. Billedet viser den fabelagtigt flotte brochure, vi fik ved indgangen, en flot kuglepen, samt en særskilt brochure om Escapology T.

Og så lige et P.S.: Hvis nogen spotter, at jeg har rodet noget sammen, så lad mig det endelig vide 😉 Det var ikke alt, der blev fotograferet, og nogen af hestene kan jeg sagtens få rodet sammen, så sig frem. Men jeg skal gøre mit bedste! Iøvrigt er det helt menneskeligt at fejle, og når Nick Elsass (med stor selverkendelse og humor frygtede at rode sine egne heste sammen og gjorde det :D, så kan jeg med sindsro gøre det samme)!

Og så iøvrigt:

Citat fra Hesteinfo:

York Stutteris Ã…bent Hus blev et tilløbsstykke 7. april 2008
Ikke siden Hørsholms Borgmesters indvielse af Stutteriet, har der været så mange mennesker til det årlige Ã…bent Hus.

Der blev vist ialt 26 heste og 20 meget veloplagte York-hjælpere sørgede for, at arrangementet var til “5 Hestesko”

Jeg kan jo så kun erklære mig helt enig i de “5 hestesko”!

Se iøvrigt på Hestenettet