Tågesnak

img_8959opt.jpg

img_8961opt.jpg

img_8964opt.jpg

img_8965opt.jpg

Dagen startede sådan her. Tåget! Jeg havde problemer i forhold til at skulle over Klampenborgvej, som ses her på de nederste 2 billeder. Det var helt vildt tåget. Normalt kører jeg indenom banen, men det var der ingen idé i her til morgen, for jeg var bevidst om, at jeg intet ville kunne se overhovedet.

Nu er jeg hjemme igen, og skal ind og hvile mig. Det har været for meget i denne uge og for det ikke skal være løgn, så skal jeg til min nevø’s fødselsdag i eftermiddag. Jeg orker det lige p.t. dårligt, men jeg må jo tage tidligt hjem. Ikke at det plejer at blive sent overhovedet. Men nu går jeg ind og hviler, så ser jeg nok lyserer på det senere. Så nu må I have mig undskyldt – som Hanne sagde til mig idag – jeg skal sige fra – “fra” 😉

6 thoughts on “Tågesnak

 1. Hej Deborah,

  Fantastisk billede!

  Knus!
  Jakob

  PS: har revampet hele min hjemmeside… Via min mobiltelefon er den ikke kvik, men hvordan fungerer det fra dig? Jeg tror PT at nettet er i knæ her i Bangladesh… :-w

 2. Helle K. – Det hjælper, når man omgiver sig med søde og forstående mennesker, som hjælper en til det 🙂 Det er jeg ihvertfald taknemmelig for.

  Holme – TAK 😉 og jo, det er det, men det kan altså godt være svært. Men jeg SKAL lære det.

 3. Er det ikke bedre at sige nej?

  X: “Deborah, gider du ikke…”
  D: “Fra!!!”
  X: “Hvabehar?”
  D: “FRA!!! Er du døv? Fra!!!”
  *Deborah kører hjem*

  😀

Der er lukket for kommentarer.