Nyt banner – lidt stolt ;-)

img_0141opt.jpg

Så er der kommet nyt banner på deborah.dk! Og jeg kunne helt selv. Jeg er sgu lidt stolt af mig selv. Det er ikke så “fancy”, som mange andres, men jeg synes faktisk, det i sin enkelthed er helt pænt, og passer mig. Så kan det være, der bliver noget mere fancy senere og noget baggrund måske også. Men nu har jeg reddet mig en hovedpine på, på det her projekt, men det var det værd. Jeg var fast besluttet på, at det skulle lykkes og det gjorde det – Weee, sådan nogen små sejre er dejlige 😀 – God weekend til jer!!!

9 thoughts on “Nyt banner – lidt stolt ;-)

 1. Kære Alle – Tusind tak for roserne til mit banner. Jeg er også glad for det, og har prøvet at finde fotos, “der dækkede” – Holme har dog helt ret -der mangler en lækker bil, men det er sgu svært, når der er så mange billeder, man gerne vil vise. Det må blive næste gang jeg omstrukturerer. Og tusind tak, det går bedre med hovedet nu 🙂

 2. Jeg kunne godt lide det gamle, men det her er også flot. Det afspejler dine interesser på en rigtig god måde. Det eneste vi mangler er Stonehenge eller et britisk flag 🙂
  Og nårh ja, en dyr bil.

 3. Ikke fancy = mit. Dit er superflot og viser lidt om, hvem du er og hvilke interesser du har. Kanon flot!! :d/

 4. Hvad mener du med “ikke så fancy”? Pjat med dig, det ser forrygende ud \:d/ Og så passer det godt til dig… så tillykke med det 😉

 5. Hej Deborah.
  Dit topbanner er rigtig flot, og afspejler dine forskellige interessert på bedste måde.
  God bedring med hovedpinen og god weekend til dig også.

Der er lukket for kommentarer.