At køre søndagstur

Er hvad dagens plan er, og selvfølgelig få taget en masse billeder. Jeg regner med, at tage en dejlig veninde med mig på turen, så jeg skal lige ringe og høre, om det stadig står ved magt. Ellers kører jeg bare selv. Hvor vi skal hen og hvad vi skal se, ja se det er en overraskelse til senere 😉 Nyd solen og hav en dejlig søndag foreløbig!

4 thoughts on “At køre søndagstur

  1. Helle K. – Det lyder dejligt Helle. Billederne er jeg ikke helt tilfreds med, men skidt pyt, det er svært i sådan en stald. Det blev yderligere vanskeliggjort ved, at jeg kun stod udenfor boksen. Men senere kan jeg komme derop når de er ude, og så bliver det lidt lettere. De havde faktisk været ude lige før jeg kom. Næste gang ringer jeg og hører, hvornår de skal ud de små.

  2. Vi har også været på søndagstur idag. Her var vejret strålende sol hele eftermiddagen, med ganske få og små skyer. Det har været en dejlig søndag – med kameraet i hånden – ligesom din. 🙂

  3. Kaja – Veninden tog ikke med, men jeg havde en god tur, og så det lille føl. Vi fik et mere i torsdags. Jeg mødte også en god ven fra stalden, som har sin hest deroppe. Så jo det var en hyggelig tur. Vejret var flot, men det blev lidt mere overskyet, mens jeg kørte derop, og et par dryp kom der også. Men det blev ved det.

  4. Hej Deborah.
    Håber du og veninden har haft en god tur. Det har været et skønt vejr her på Lolland.

Der er lukket for kommentarer.