Bechmann Stud: Endnu et hoppeføl

Torsdag aften nedkom Miss Moet (Richard of York-Gaelic’s Fantasy) med et hoppeføl efter Academy Award. Det er en yndlig lille pige, og Miss Moet er noget så venlig, omend hun også helst vil være imellem mig og føllet, ganske som Working Girl ville det. Derfor også billeder fra nogen lidt sjove vinkler, for jeg går ikke ind til hoppen el. åbner døren uden Hanne er der, og det var hun ikke. Desuden lå føllet og sov de gange, jeg var inde og se til dem, og jeg skal på ingen måde stresse hverken hoppe el. føl. Så jeg nøjedes med at fotografere forsigtigt, hvor jeg kunne og så snakke med mor og hendes nabo Working Girl og et par barselsgulerødder havde jeg selvfølgelig også med.

Det bliver noget lettere og sjovere, når de kommer udenfor. Iøvrigt er Working Girl’s føl ikke blevet mindre imponerende på de 14 dage, der er gået siden jeg så hende sidst. Når man så ser hende ved siden af den lille ny, så er det endnu tydligere, hvor kraftfuld og massiv hun er. Den lille ny er så også tidligere end termin, men stadigvæk. Som sagt glæder jeg mig til at kunne tage billeder udenfor i græsset, under en blå himmel. Men foreløbig er hun her, som målet for min søndagskøretur, som blev foretaget alene, da min veninde var andetsteds optaget.

6 thoughts on “Bechmann Stud: Endnu et hoppeføl

 1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Miss Moet med datter vol. II

 2. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Shangri La har fået et hingsteføl

 3. Lone – Velkommen til. Du kan tro, jeg også er glad for, at jeg kan komme og se til dem lige så tit jeg vil. Næste gang vil jeg ringe i forvejen, så jeg kan fange dem udendørs. Det er trods alt bedre for billedkvaliteten 🙂

 4. Føl er dejlige!
  Tillykke med at du har lov at besøge dem – og selvfølgelig tillykke til de glade hopper og ejere.:)

 5. Jane Mor – Miss Moet, er en skøn hoppe. En “rigtig” fuldblod efter mit hoved. Baby ser ud til at blive fuks. Med hensyn til skimmel, så tror vi på, at Working Girl’s bliver skimmel. De tre grå er skam også dejlige.

 6. Det er da gode billeder synes jeg. Lutter idyl. Dejligt du havde en skøn dag.
  Og, ikke mindst hjertelig tillykke til Bechmann Stud og Miss Moet med den lille nye. Og denne gang behøver du ikke svare mig på om den er “skimmel”. Jeg har bare fået skimler på hjernen efter at ha’ set de tre “grå”.
  Jane

Der er lukket for kommentarer.