Spændt venten

img_8763opt.jpg

Det er blevet dagen, hvor mine reoler ankommer! De har sagt mellem 15 og 21, så der er god tid. Natten har været lidt urolig og er blevet tilbragt på sofaen. Så lige nu er jeg lidt bombet. Men jeg drikker kaffe og tager det helt roligt. Hvis jeg orker er der nok af små projekter som vanding af blomster, og meget mere, men orker jeg ikke, så er det også okay. Lige nu må jeg bare slappe lidt af.

Har haft nogen dage her, hvor jeg ikke har gidet computeren og sådan har jeg det lidt idag også. Vil bare have fred og ro. Og lige pludselig så kommer lysten igen, og så kommer jeg tilbage fuld fart. Sådan er det. Det er nu sjældent, jeg har det sådan, men det kan ske.

Til gengæld er motivationen stadig i top med hensyn til at tage en ordentlig skalle med kiloene, så det er godt!

2 thoughts on “Spændt venten

Der er lukket for kommentarer.