Nu står den på….

img_9115opt.jpg
Gårsdagens solnedgang – men det bliver den jo ikke ringere af 🙂

et bad og noget aftensmad! Selvom jeg ikke er her så meget nogen dage betyder det ikke, at jeg ikke tager billeder, eller tænker på bloggen. Det gør jeg skam. Således reflekteret i solnedgangen ovenfor. Men jeg har tænkt, at jeg vil skrue lidt ned for tiden, jeg bruger her. Ikke at jeg ikke vil skrive blog – for det vil jeg, men jeg kan mærke computertiden skal ned. Det er jo udelukkende min egen skyld, at det har taget overhånd nogengange. Så jeg skal bare være bedre til at styre det. Det er ikke indlæggene eller teksten der tager lang tid. Det er billederne. Så jeg har tænkt mig at skrue lidt ned for mængden af billeder, jeg lægger på indlæggene og i højere grad henvise til Flickr, hvor jeg lægger dem ud. Dette gælder hovedsagelig for mine løbsbilleder fra Galopbanen. Hvis jeg skal producerer i samme antal som sidste år, så “brækker jeg halsen” på det. Og det gider jeg ikke. Det skal fremfor alt være sjovt. Konklusion slut 😉

Som sagt før, nu vil jeg i bad og lave mig noget at spise, og så slappe af. Det har været en lang dag og jeg er træt nu. Imorgen står den i reolernes tegn. De ankom igår aftes 22.15 😮 – de søde gutter fra IKEA undskyldte mange gange, og de ringede også og sagde, at de var på vej. Det er okay, bare de kom, men jeg var nu ret så træt og vågnede ved, at de ringede på, så jeg var faldet i søvn 🙂 Det må også have været en helt vildt lang dag for dem, hvilket de også bekræftede. Jeg var så også dagens sidste kunde, og de var brugt op der. Kan I nu have en god aften!

3 thoughts on “Nu står den på….

  1. Trusru – Tak for rosen til solnedgang – ja den var meget flot. Det med billederne tager en hulens tid, og jeg har ikke kræfterne til at bruge så meget tid, som jeg har gjort, hvis jeg også skal nå lidt andet. Sådan er det altså. Ja det var sent de kom!

    Helle K. – Det er svært, men man lærer det om ikke andet “the hard way”! Ja, det var sgu sent de kom – hvis så bare tingene var iorden, men det er de ikke – har fundet endnu flere fejl og mangler 🙁

  2. Smuk smuk solnedgang igår. Vi er nødt til selv at sætte grænsen, der er ikke andre til det, men det er søreme svært. Held og lykke med det.
    Det var godtnok en lang dag for de Ikea leverandører. 🙂

  3. Du skal i hvert fald passe godt på dig selv, så hvis det er ligeså godt at linke til flickr så er det også sparet arbejde.. Kender godt det med tidsforbruget på særligt billeder, det tager meget lang tid at arbejde med.

    I øvrigt en herlig solnedgang, det må jeg sige. Oh my, det var godt nok sent de kom.. 22:15.. hmm..

Der er lukket for kommentarer.