En skandale….

er sagen om Jørn! Desværre er jeg ikke overrasket. Det er før hørt, at der tages mere hensyn til forældre, der tydeligt viser de ikke magter opgaven, end til de stakkels børn! Nu vågner de måske op lovgiverne – men det er da også mere end på høje tide!!

2 thoughts on “En skandale….

  1. Tina Poulsen – Det er jo åbenbart – ifølge K.J. ikke loven, der fejler noget, men kommunerne, der er for dårlige til at bruge den. Og det skal såmænd ikke undre mig. Men vi er helt enige – mit blodtryk steg til faretruende højder x(

  2. Jeg tror desværre ikke de vågner NOK op! Se for 10 år siden da sagen om Jørn rasede i medierne og hende klovnen Karen Jespersen råbte vagt i gevær. Men der skete ikke en hylende…..
    Nu sker samme sag om igen og endda med samme kvinde. Hvor blinde kan myndighederne dog være?? Puha jeg blev så harm under den udsendelse igår.

Der er lukket for kommentarer.